Follow Sini

Saturday, December 29, 2012

Segmen Blog Review Disember2012 by ShimaStory


Assalamualaikum..

Ding Dong Bell. Pfieya in The House datang lagi (sudah-sudah). Pada Hari Sabtu yang indah ini, Pfieya nak

join satu segmen bertajuk “Segmen Blog Review Disember2012 by ShimaStory”.

Segmen ini berlangsung pada 28/12/2012 – 12/01/2013.





Apa?? Mau Join juga?? Sila Klik Sini.


Ok.. nak cerita pa yang menarik tentang Blog Pfieya ni. Hurmmm.. (menarik ke blog Pfieya ni?).

Actually Pfieya baru tukar header..seperti yang terpapar kat atas tu..hahaha.. menarik sebab dapat buat 

header sendiri tapi ambik freebies dari Blog lain la.. Alhamdulillah menjadi.



Pfieya memang suka color Pink, that why Blog ni full with pink color (semua nak pink) hahaha.. actually tiada

 yang istimewa tentang blog Pfieya sebab dah jadi macam diary harian Pfieya sendiri. Tak terkandung 

banyak info.


Jom la join.. sama-sama memeriahkan lagi segmen ni.

That All



Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

6 comments:

  1. Thanks ya sebab sudi join segmen shima :)

    ReplyDelete
  2. hai , saya dari segmen yang sama , dah follow awak , kalau x kesah , follow kita balik :)

    http://keymekeymoo.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-review-disember-2012-by.html

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan, dr segment yang same... done to follow u.. Jemput dtg ke blog saya....

    http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-review-disember-2012-by.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama. :)

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/01/segmen-blog-review-disember-2012-by.html

    Ouh yeah, feel free to Follow'LIKES'FOLLOW me at her:-

    Twitter: https://twitter.com/sweetcholic

    FanPage: https://www.facebook.com/kozyjohn

    Tumblr: http://everythingsthatwewanted.tumblr.com/

    Thanks!! ^^ #SelaluLalu

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Blog awak direview :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com