Follow Sini

Friday, December 21, 2012

Header Baru

Assalamualaikum..

Ding dong Bell.. Today is a last class for this semester.. amboiii!! Tahun 3 sem 1 dah habis. Tapi kan, sekarang tengah bertungkus lumus dengan Projek Tahun Akhir.. Questionnaire yang akan diedarkan nanti pun belum di approve lagi dari supervisor tercinta..

Btw, even tengah stress gini.. nak cita cikit, nak share sikit sebab tengah gembira..kenapa?? sebab dah ada header baru...yeayea.. Even header Pfieya tak la secantik header yang lain tapi ini la hasil tangan pfieya sendiri..hehehe (gelak sakan) . Ok tak header baru Pfieya?? 

Saya budak baru belajar, kalo sesiapa nak beri tunjuk ajar, Pfieya sangat memerlukan and menghargainya.. Terima Kasih

Ni la header yang dimaksudkan




That All

Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com