Follow Sini

Wednesday, December 23, 2015

Shawl Chiffon

Assalamualaikum Follower,


Lama Cik Kupu-Kupu menghilangkan? Maklum lah dekat rumah takde wifi or internet connection. So, sekarang berbekalkan broadband, Cik Kupu-Kupu nak update apa yang patut dalam blog ni.


Tak tahu nak cerita apa, banyak sangat cerita dan kisah yang berlaku dalam hidup Cik Kupu- Kupu sepanjang beberapa tahun ni. Bersama kisah sedih dan kisah gembira yang bercampur gaul. Begitu juga dengan ujian dan cubaan yang mendatang tapi kita sebagai hamba Allah perlu sentiasa bersabar. In shaa Allah semuanya akan baik-baik saja. Doakan Cik Kupu-Kupu ye.


Cik Kupu-Kupu nak letak gambar terbaru Cik Kupu-Kupu je la ye. Tahun 2015 ni Cik Kupu-kupu baru pandai pakai shawl. Sebelum ni memang tak da keberanian dan keyakinan pakai shawl. hahaha. Jangan gelak tau.


Last but not least, Cik Kupu- Kupu doakan semoga tahun 2016 yang bakal mendatang akan kita hadapi dengan cemerlang. Semoga Cik Kupu-Kupu memperoleh kerja tetap tau. Doakan Cik Kupu-Kupu. Opsss!! Umur bakal bertambah satu angka. Hahaha.


Nak belanja follower semua picture Cik Kupu-Kupu






Bagi yang baru nak belajar pakai shawl, kita geng. Hahaha. Nak suggest bagi yang baru nak belajar, Shawl Chiffon memang best kalau nak try. Senang nak bentuk dan sangat selesa sebab kainnya sejuk je masa pakai.


That all untuk kali ni.
Jumpa lagi.

Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com