Follow Sini

Tuesday, October 30, 2012

Charity Run UNIMAS


Assalamualaikum..

Hari ni Pfieya bangun lambat, maklum la cuti pertengahan semester. Tak sangka pula dh pertengahan semester la ye..rasa baru semalam masuk sem 5.

Dh2.. hari tu Unimas mengadakan 1aktiviti tau.. CHARITY RUN .. ni la detail2nya

Hari: sabtu
Tarikh: 20/10/2012
Tempat: Bhep Unimas

Pfieya nk tunjuk gambar2 je sbnrnya..gambar2 kekawan time lepas larian.. (gedik) hehehe.. sila2






















Anda juga boleh baca ini..hehehe


Boleh baca dekat utusan Online 24/10/2012











Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

Friday, October 26, 2012

Salam Aidiladha



Assalamualaikum

Salam sayang, salam Jumaat, salam Aidiladha n salam Cuti.. Alhamdulillah..terasa diri berada dekat rumah even tak balik raya. Itu adalah satu pengorbanan yang perlu ditempuh sebagai seorang student.

It’s ok sbb mlm tadi dh webcam ngan family,rindu sangat2 ngan family. Yang tak tahannya akak siap tunjuk muka cute kucing  baru tapi dah besar dh sekarang..hari tu sebelum balik sini umur kucing tu baru 2 minggu..cute cute cute

Hari ni bangun2 pn dh dekat2 tgh hari sbb mmng xda mood sambut hari raya..terbangun sbb papa call..hahaha..papa n mama baru balik dari kenduri kat jiran sebelah rumah..huhuhu..

Dah2 pfieya..jangan sedih2..sesungguhnya pengorbanan hari ini memberikan satu hikmah yang pfieya sendiri mungkin tak akan sedar..

Salam Aidiladha semua..bagi yang balik kampung beraya tu, selamat sampai ke destinasi dan selamat balik semula dengan selamat.. (ape yang pfieya taip ni, pfieya pn x fhm) .. hehehe




Gambar dari Google



Gambar dari Google



Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

Saturday, October 6, 2012

One way to reduce your stress



Assalamualaikum

Sekarang sudah masuk sem 5 untuk pfieya.. alhamdulillah.

Tapi serius tak dapat nak elakkan stress gara2 FYP (Final Year Project) dan assignment. Besides, pfieya ambik 23 kdit..diulangi 23 kdit ye.. terasa berat nak melangkah.. terasa susah untuk bernafas. Tapi tu adalah permulaan untuk setiap kejayaan kan?

Ya Allah, Permudahkan segala urusan..Amin3

Dalam stress2 buat Fyp.. I have 1 way for me to reduce my stress.. haaaa.. dgn ape?? Dengan magic?? Ohh tidak!!! Ingat ni mcm dalam cerita Merlin ke Pfieya?? Hahahaha..     
  
Simple answer >>> Melukis

So, ni boleh jugak disebut sebagai >>>> “Unni/ Noona Pfieya style”

Dah2.. jangan mengada2 la Pfieya.. nanti orang tak suka awak baru padan muka haaaa.. toink... toink.. toink

Ni la lukisan orang yang tengah stress ye.. tak cantik tapi cukup untuk mengurangkan stress diri ini.. chewaaahh.. ayat tak boleh blahh... J



Mengada- ngada kan kartun ni..hehehe




Say no to STRESS !!!


That all.. Have A Nice Day All



Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com