Follow Sini

Thursday, January 10, 2013

Running Man Fans

Assalamualaikum..

Ding Dong Bell..yipiiii!!! Pfieya dah habis exam. Masanya untuk merapu dekat Blog tercinta ini. Seriously Pfieya rasa nak berehat dulu then baru balik ke rumah (papa n mama). Tapi masalahnya sekarang ialah, Pfieya perlu sambung buat FYP (Final Year Project) yang tertangguh gara-gara mahu siapkan assignment and buat revision untuk final exam.

Tadi ada pergi jumpa supervisor nak sahkan questionnaire yang Pfieya buat utuk diedarkan kepada responden untuk kajian yang Pfieya jalankan tu betul atau tidak. Namun, banyak yang perlu diperbaiki lagi. So, kena buat dulu la malam ni lepas tu nak tengok Running man Episode 127.

Running man?? ape tu?? ni la variety show untuk Korean punya channel. Best!!. Mula suka tengok Running man dari tahun lepas lagi. Then, I am become addicted with Runningman and download it for every week. Nampak sangat kan tahap Addicted Pfieya.. hahaha

Iam not K-Pop Fans but I am Running man Fans 











So, for those yang ada follow blog Pfieya sepanjang Pfieya minggu exam. Really sorry, Pfieya tak dapat follow semua sebab online pun jarang-jarang. Selepas siapkan questionnaire nanti Pfieya follow balik yee..
Have a nice day.

That All



Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com