Follow Sini

Wednesday, January 30, 2013

Luahan hati hari Khamis

Assalamualaikum..




Ding Dong Bell..yuhuu.. baru nampak Pfieya post entry baru kan? Ape je la cerita si Pfieya hari ni ye.

Tiada yang istimewa selain menikmati keindahan di rumah sendiri. Lari sekejap daripada kesibukkan menjadi student and fokus dengan tanggungjawab sebagai seorang anak. (Bajet jadi anak baik) ngeee~~

Tak dapat nak lari sangat. Dalam masa 2 minggu lagi saki baki cuti yang tinggal ni, Pfieya nak kumpul data untuk FYP Pfieya. Harap-harap data yang dikumpul nanti diterima dengan baik oleh supervisor Pfieya. Semoga dapat membantu Pfieya meneruskan kajian tersebut.

Apa-apa pun result semester 5 Pfieya dah keluar dah. Alhamdulillah result yang agak Flying Color even tak ada banyak kehadiran Encik A dalam setiap keputusan tu, at least pointer ada la naik sikit-sikit. Boleh jadi sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan..hehehe

Sekali lagi.. Alhamdulillah

Ok, selesai cerita pasal result. Pfieya nak mohon maaf to those yang ada follow blog Pfieya selama Pfieya tak ada tulis entry and selama Pfieya tak online. Really sorry, Pfieya akan follow blog korang as soon as possible..chewah (bajet orang ramai follow la tu..Gedik la Pfieya ni)

In shaa Allah tiada aral melintang Pfieya akan sentiasa update blog Pfieya, even tak ada info sangat tetapi Pfieya boleh ceritakan pengalaman Pfieya kat dalam blog ni.

Ada yang menyatakan: "Pengalaman adalah guru terbaik"

(betul ke?) kalau silap boleh tegur Pfieya tau berkaitan dengan penyataan yang ada dalam pembuka kata and penutup kata tu..hehehe

That All




Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com