Follow Sini

Tuesday, September 4, 2012

Simple way to edit your picture



Assalamualaikum 

Pagi-pagi dh online then bkn main leka klik sana sini..tiba-tiba...
Tak perlu la tiba-tiba sgt..ngeeee

 Pfieya terjumpa satu web pasal edit picture..excited sgt nk try sbb blm pernah lagi edit picture sendiri and gmbr2 yang ada kt facebook tu pn semua tak diedit..toink2 (ketinggalan zaman la awk).. hahaha..

Best jugak guna..ni link disini (Try tau) J

It is actually a simple way to edit your picture.. so, try tau.

Picture yang jadi mangsa edit ni picture Hari Raya..gmbr mengedik ngan akak..so, lihatlah hasilnya yeee..



Pic ni just tambah overlays je.. no border n no effects


Pic ni pulak tambah overlays ngan tkr sikit colornya.. xtau nk sebut ape istilah  color tu.. hehe


Pic ni tambah border n overlays kalo x silap


Pic ni lak sama kes ngan pic pertama, just tukar overlays je


Pic family ni natural, original..xda edit2..hehe




So, that all..

kepada yang susah nk edit gambar atau xtau nk edit (mcm pfieya).. boleh la try yeee.. tq 


Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

2 comments:

  1. comel je .. hehe :)

    tertarik ngan perkataan "temuai" kat sebelah tu.
    ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye..hehehe
      u iban jugak eik?? :)

      Delete

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com