Follow Sini

Saturday, October 6, 2012

One way to reduce your stress



Assalamualaikum

Sekarang sudah masuk sem 5 untuk pfieya.. alhamdulillah.

Tapi serius tak dapat nak elakkan stress gara2 FYP (Final Year Project) dan assignment. Besides, pfieya ambik 23 kdit..diulangi 23 kdit ye.. terasa berat nak melangkah.. terasa susah untuk bernafas. Tapi tu adalah permulaan untuk setiap kejayaan kan?

Ya Allah, Permudahkan segala urusan..Amin3

Dalam stress2 buat Fyp.. I have 1 way for me to reduce my stress.. haaaa.. dgn ape?? Dengan magic?? Ohh tidak!!! Ingat ni mcm dalam cerita Merlin ke Pfieya?? Hahahaha..     
  
Simple answer >>> Melukis

So, ni boleh jugak disebut sebagai >>>> “Unni/ Noona Pfieya style”

Dah2.. jangan mengada2 la Pfieya.. nanti orang tak suka awak baru padan muka haaaa.. toink... toink.. toink

Ni la lukisan orang yang tengah stress ye.. tak cantik tapi cukup untuk mengurangkan stress diri ini.. chewaaahh.. ayat tak boleh blahh... J



Mengada- ngada kan kartun ni..hehehe




Say no to STRESS !!!


That all.. Have A Nice Day All



Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com