Follow Sini

Sunday, November 25, 2012

Segmen Kenal-kenal bersama Aisyah Humaira


Assalamualaikum..

Ada orang tak?? Hahaha..hari ni hari Ahad, nak join 1 lagi segmen yang best di mata pfieya..Jeng3
“Segmen Kenal-kenal bersama Aisyah Humaira”.. tertarik nak join sebab pemilik blogger nak kita perkenalkan diri..dah namanya segmen kenal-kenal kan?? Tak gitu?? Hahaha.. Bagi sesiapa yang nak join jugak..Boleh Klik Sini yee..  sebelum 25 November 2012 ,jam 7 malam







Perkenalkan diri pulak,

Nama: Pfieya
Nama FB: Pia Rosli (boleh add kalau nk yee) J
Umur: 22 (27/06/1990) < ----- birthday sama ngan si pemilik segmen tersebut..ngeee
Hobi: Melukis (walaupun lukisan tak cantik sangat)

So, tu je..nak lebih kenal..boleh la add dekat FB pfieya tau.. atau follow kat blog 
That all

Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

6 comments:

  1. Dari segmen yang sama . datang sambil follow jangan lupa singgah di blog Ieka

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  2. Ok..thanks follow..i will follow u back :)

    ReplyDelete
  3. salam..pin pin..sy dtg singgah melawat sini..slm kenalan..dri segmen sme..ada mase jom ke blog sy ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html thanx :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..kita sama pecinta pink kn??hehehe..will follow u back :)

      Delete
  4. Menjadi pengekor setia di sini.. huhu
    Dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/segmen-kenal-kenal-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih..singgah2 la sini selalu yee :)

      Delete

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com