Follow Sini

Monday, April 22, 2013

Final Year Project Presentation


Assalamualaikum..

Salam cinta, salam sayang and salam satu Malaysia.. Hari nie ada event besar punya.. “Presentation for FYP”

Dengar ayat presentation tu pun dah cukup buat orang penakut macam Pfieya ni..Gulp Gulp..telan air liur sendiri..memang dup dap sangat.

To those yang pernah mengalami dan pernah present mesti faham kan perasaan tu..hehehe..ahli panel yang judge pun ok.. Panel terdiri daripada lecturer tercinta Fakulti Sains Sosial under Development Planning and Management department.

Mula nak present, memang Pfieya gugup sangat..ia la, tak tau kalau-kalau ahli panel tiba-tiba Tanya soalan yang Pfieya tak dapat jawab..Gulp again..

Tapi time dah sampai and berdiri kat depan, rasa ok pulak tapi suara je la agak semakin mengendur daripada bersuara lantang ke suara kecil (tak tahu kenapa).. Panel pun gelak-gelak dah, ia la kan Pfieya orang yang ke  6 present daripada 8 orang..huhuhu

Tapi apa-apa pun walaupun tengah gugup sangat and kaki terketar-ketar, sempat jugak berposing ambil gambar sebelum presentation bermula..ala-ala berlagak cool gitu padahal dalam hati fuhhh berdebar.. “Butterflies flying in my stomach” tu je perkataan yang paling tepat nak gambarkan situasi Pfieya masa tu..hahaha

Here is some picture untuk kenang-kenangan la kononnya..hehe.. By the way, rasa sangat lega and kena perbaiki certain part je.. Yihuuu..








That All




Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

2 comments:

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com