Follow Sini

Sunday, November 6, 2011

Kisah Si Kaki Anime..anime..anime

Salam korang..

Tgh wat pe eik?? Sihat x?? Huhuhu..hope semua sihat hendaknya..

Hari ni Hari Raya Aidil Adha..saya x balik rumah cz ada kem pada 9-11 hb ni..nk balik but mesti penat balik, x sempat nk menghilangkn penat then tpksa pulak balik sini lagi, nk rasa jadi perantaunan pulak..huhuhu. Sabor je laaa.. J

Hari ni nk cerita pasal Anime..korang minat kartoon jugak x?? Kalo anda minat, so anda spt saya juga..Addicted..

Dulu2 minat Naruto..skrng lak minat one piece..pernah tgk x?ni cita pasal lanun..huhuhu.. Best2 sgt2..love it.. watak yg paling saya gemari dlm cerita kartoon ni ialah~~~~~ Tony Tony Chopper~~

Ni la pic nya yee.. :





cute kan..huhuhu


cute lagi..huhuhu




n cute lagi..hahaha


Senarai watak2 dlm cerita ni:
Monkey D. Luffy –captain
Roronoa Zoro- Swordsman
Nami- Navigator
Usopp- Sharpshooter
Sanji- Cook
Tony Tony Chopper- Doctor
Robin- Archaeologist
Franky- Shipwright
Brook- Musician

Korang boleh panggil saya si peminat anime..huhuhu~~best giler
Have a nice day all..sarang hae ^_^

p/s boleh dptkn pic ni dari google image yeee..hahaha

Future Planner To Be: It's Better To Have a Plan Yet Undone, Rather than Having None At All

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Copyright© All Rights Reserved pinky-phieya.blogspot.com